Lilys Kitchen Love & Pride Biff og grønnsaker 400g

kr 59 eller Abonner og spar 10%

5 på lager

Gratis frakt ved kjøp av varer over kr 1000 i nettbutikken

Produktbeskrivelse

For å bidra til å spre kjærligheten donerer Lily’s Kitchen 100 % av overskuddet fra salget av våre Love & Pride-produkter til den nasjonale LGBTQIA+-støttelinjen, Sentralbord og det livsendrende arbeidet de gjør.

 

På Lily’s Kitchen tror de at hunder kan lære oss en ting eller to om kjærlighet. For uansett hva du har på deg, hvordan du ser ut eller hvem du elsker, vil en hund elske og akseptere deg betingelsesløst, alltid. For å hjelpe til med å spre kjærligheten donerer vi 100 % av overskuddet fra salget av våre Love & Pride-produkter til den nasjonale LGBTQIA+-støttelinjen, sentralbord og det livsendrende arbeidet de gjør.

 

Og hvilken bedre måte å vise din pelskledde venn kjærlighet enn med et deilig måltid? Med sunne grønnsaker som gulrøtter, brokkoli og grønne bønner er dette bifffôret laget av en ernæringsmessig komplett og kornfri oppskrift med ferskt biff, poteter, epler og urter, samt alle nødvendige vitaminer og mineraler som din kjære hund trenger. Hurra for kjærlighet i alle dens former.

 

Begrenset opplag

Laget med naturlige ingredienser

Komplett og balansert oppskrift

Kornfri oppskrift

Laget med skikkelig kjøtt og grønnsaker

For voksne hunder fra 4 måneder og oppover

 

Komposisjon

Fersk biff (60 %), poteter (3 %), gulrøtter (3 %), epler, brokkoli, grønne bønner, vitaminer og chelaterte mineraler, linfrø (kilde til omega 3 og 6), urter og planteekstrakter.

 

analytiske bestanddeler

Råprotein 10,6 %. Råfett 8%. Råaske 2,1 %. Råfiber 0,4%. Fuktighet 76 %

 

Tilsetningsstoffer

Vitamin D3 200 IE, vitamin E 20 mg Sporelementer: Sink (sinkkelat av glycinhydrat) 25 mg, mangan (mangankelat av glycinhydrat) 1,4 mg.

SKU 16002 Categories ,