Hurtta ECO Travel hundesele 0-5kg

kr 959

Gratis frakt ved kjøp av varer over kr 1000 i nettbutikken

Produktbeskrivelse

ECO Travel hundesele er en slitesterk, brukervennlig, Hurtta-designet sikkerhetssele som gjør at hunder kan sitte, stå eller ligge trygt mens de kjører.

 

Trafikksikkerhet er viktig, spesielt for våre pelskledde venner som ofte reiser usikret i biler. I noen biler er det plass til at hunder kan sitte i baksetet eller i bagasjerommet. Ofte foretrekker folk baksetet hvor de kan være litt nærmere sine beste venner. Det er også et bra sted, for da kan du bruke sikkerhetsbeltene i baksetet for å sikre hunden din.

 

Hvorfor ECO Travel hundesele er en verdig reisefølge:

 

Krasjtestet pålitelighet

Rask og enkel å ta på

Lar hunden sitte, stå eller ligge

Holdbare materialer og konstruksjon

Justerbar i hals, byste og midje

En separat bilbelteadapter er ikke nødvendig

Selen har blitt grundig testet, bokstavelig talt, i 10 offisielle kollisjonstester for å sikre at den oppfyller loven og våre egne personlige høye standarder. Selen er laget av svært sterke og slitesterke materialer, og dens designstruktur er trygg for hunden din. Selen inneholder også resirkulerte ECO-materialer.

 

Takket være det gjennomtenkte designet er ECO Travel behagelig for hunder å ha på seg, spesielt fordi det lar dem sitte, stå eller ligge under transport. Selen begrenser ikke hundens bevegelser når den endrer posisjon. Og du kan stille inn hundens perfekte passform og finjustere hans eller hennes komfortnivå med justerbare punkter ved halsen, brystet og midjen.

 

Det er enkelt å ta på seg selen. Det ligner på måten du tar på deg en Y-sele. Plasser først selen over hundens hode, før deretter den formede og polstrede brystdelen gjennom forbena. Fest deretter brystseksjonen til toppseksjonen med våre spesialdesignede skyve- og låsespenner, som er raske og enkle å koble til. Når selen er på og hunden din er på plass, trer du sikkerhetsselen gjennom den solide seleløkken som er festet til toppen av selen. Deretter fester du bare bilens sikkerhetsbelte i spennen på samme måte som du fester ditt eget. Så enkelt er det. Og fordi du bruker bilens eksisterende bilbelte, er det superenkelt å slippe hunden ut for tissepauser og å strekke og løpe rundt ute på lengre turer.

 

ECO Travel hundesele passer til alle standard sikkerhetsbelter, og i motsetning til mange andre bilhundseler er det ikke nødvendig med en separat adapter.

SKU 13627 Kategori