Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start 7,5kg

kr 799 eller Abonner og spar 10%

3 på lager

Gratis frakt ved kjøp av varer over kr 1000 i nettbutikken

Produktbeskrivelse

Prins Petfoods Puppy & Junior Perfect Start – for optimal start til valper fra 4 uker

FOR VALPER OG UNGHUNDER
ProCare Puppy & Junior Perfect Start er et presset fôr spesielt tilpasset valper og juniorhunder, fra 4 ukers alder til rundt 12 måneder. Dette komplette fullfôret bidrar til en sunn vekst, et effektivt immunforsvar og optimal utvikling av skjelett og ledd. Valpen din vil utvikle seg på en velbalansert måte helt til den er utvokst/voksen.

Hunder i vekst
Proteininnhold som bidrar til en sunn vekst av muskelmasse, samtidig som et balansert innhold av kalsium og fosfor støtter opp om en sunt skjelettstruktur.

Kylling og kalkun
Kylling og kalkun er rik på proteiner. Proteiner bidrar til utvikling av muskelmasse, et justert kalsium- og fosforinnhold støtter en sunn skjelettstruktur.

Immunforsvar
Vitaminer og mineraler som vitamin D, sink og selen støtter den unge hundens immunsystem.

100% naturlig mat
Alle produktene våre er 100% naturlige og uten dyreforsøk. Vi bruker ikke kunstige aromater, fargestoffer eller smakstilsetninger og velger bare de beste ingrediensene av overlegen kvalitet, fra pålitelige partnere.

Sammensetning:
Dehydrert kylling og kalkun (25%), mais, hvete, animalsk fett (storfekjøtt), tørket sikori, hydrolysert fjærfeprotein (3%), maltodextrin, hemoglobinpulver, plasmapulver, laksolje, inulin, solsikkeolje, hydrolysert gjær, dikalsiumfosfat, Bacillus subtilis (100 mg).

Tilgjengelig i:
3 kg 7,5 kg

Analyse
Fuktighet 9,0%
Råprotein 26,0%
Råfett 17,0%
Råaske 6,0%
Råfiber 3,0%
Karbohydrater 39,0%
Mineraler
Kalsium 1,2%
Fosfor 0,9%
Kalium 0,7%
Magnesium 0,1%
Natrium 0,3%
Energi verdi
4130 kcal / kg

Bruksanvisning:
Forsikre deg alltid om at det er tilgjengelig drikkevann ved romtemperatur. For valper yngre enn tre måneder, del opp den daglige serveringsmengden i fire forskjellige måltider. For valper tre måneder og eldre, del den daglige serveringsmengden i tre måltider. Er hunden 6 måneder eller eldre, serverer du minst to måltider pr dag.

Serveringstips!
Presset mat kan produsere pulver når det gnis mot hverandre. Dette støvet inneholder samme ernæring som fôret. Bland dette støvet med litt varmt vann for å lage en deilig godbit til hunden!

Oppbevaring:
Oppbevar prins fôr på et tørt og kjølig sted og lukk pakken etter bruk. Bruk en oppbevaringsboks til oppbevaring av maten, og rengjør den godt før du åpner en ny pakke.

SKU 10309 Kategori