Nina Ottosson Dog Multipuzzle aktivitetsleke 37,7×37,7×4,7cm

kr 579

1 på lager

Gratis frakt ved kjøp av varer over kr 1000 i nettbutikken

Produktbeskrivelse

SLIK SPILLER DU: Plasser hundens favorittgodteri eller mat under skyvebrettene i det ytre rommet. I den roterende midtdelen legges godteribitene i avdelingene under de runde blokkene. Plasser spillet på gulvet, overvåk, oppmuntrer og vis hunden din hvordan du flytter flisene frem og tilbake, og hvordan midthjulet roterer for å finne godbiter. Hvis hunden din er for hard med labbene, plasser spillet i fanget eller på en krakk, slik at hunden din bare kan jobbe med nesen for å finne godbiter. La spillet begynne!

 

MORO FOR ALLE HUNDER: Dette er et avansert spill, det passer uansett alder, størrelse eller rase, best for hunder som har tidligere erfaring med andre gåter, og har god motorisk evne.

 

SPILLEREGLER: Siden det er en utfordrende lek, anbefaler vi at du og hunden din leker sammen, og at du lærer hunden spillereglene, og hvordan den fungerer.

 

FRYST PUSSEL: Bland litt hermetisert kjøtt med vann, hell litt av blandingen i viltrommet, eller legg en liten pølsebit eller et godteri i hvert rom, hell litt vann, sett spillet i fryseren til det er frossen. Dette er perfekt for hunder som trenger litt ekstra aktivitet.

 

REDUSERER DESTRUKTIV ADFÆRD: Spill aktiverer hunden mentalt, noe som bidrar til å redusere destruktiv atferd.

 

LEKER SAMMEN: Å leke sammen er en fin måte å styrke kontakten med hunden på, samtidig som du kan lære hunden grunnleggende treningskommandoer på positive måter.

 

SLOW FEDER: La hunden jobbe for maten, server hundens mat i et spill, perfekt for hunder som spiser for fort.

 

FRI FRA BPA, PVC OG FTHALATER: Produsert av mordergodkjente materialer.

 

LETT Å RENGJØRE: Håndvask med varmt vann og vaskemiddel, skyll rent og la det tørke. Nina Ottosson hundespill motvirker kjedsomhet, bidrar til å redusere destruktiv atferd og aktiverer hunden din mentalt. Det er Hide & Seek med godteri, og hunder elsker det.

 

ADVARSEL: Dette er ikke en tyggeleke. Sjekk spillet regelmessig og fjern og skift ut hvis det er ødelagt eller hvis noen del løsner, da dette kan forårsake alvorlig skade.

 

Hold ALLTID et øye med hunden din når du bruker MultiPuzzle. Når spilleren er tom for søtsaker eller mat, legg spillet bort til det skal brukes neste gang under tilsyn. Kun tiltenkt forspill. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

37,7 x 37,7 x 4,7 cm

SKU 8781 Categories ,